Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, gaziler ve şehit aileleri ile öğle yemeğinde buluştu.

Gazilerin talep ve önerilerinin de alındığı programda konuşan Başkan Özer, bir ülkenin gazileri ve şehitleri sayesinde yıkılmayacağını ifade ederek, “Gazilik ve şehitlik çok önemli bir mertebe. Onlar, bu vatan için canlarını veren, anneleri, kardeşleri daha güzel günlerde yaşasın diye şehit ve gazi olanlar. Bizler bu yaşamı binlerce vatan evladının fedakarlık dolu serüvenine borçluyuz.” diye konuştu.

Gazilerin ve şehit yakınlarının ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalar yapacaklarını belirten Özer, “Zamanın ruhu bizi Esenyurt’ta bir araya getirdi. Sizler Esenyurt’un bağrından çıkmış gazilersiniz. Sizin için yeni bir dernek yeri de yapacağız, Kardeşlik Merkezi bunlardan bir tanesi. Gazilerimizin rahat edebileceği bir yer oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Programa katılan Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, “Sizler bizim için kıymetlisiniz. Bu vatan için canını veren şehitlerimiz ve aileleri, gazilerimiz bizler için önemli. Sizlerin sorunu bizim sorunumuz. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açık.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı