WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Tunç: Sevginin, saygının ve hoşgörünün aşamayacağı hiçbir engel yoktur

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda; sevginin, saygının ve hoşgörünün aşamayacağı hiçbir engelin olmadığını bildirdi.

Bakan Tunç: Sevginin, saygının ve hoşgörünün aşamayacağı hiçbir engel yoktur
Paylaş:

Adalet Bakanı Tunç, engelin bedenlerde değil, zihinlerde ve kalplerde olduğunu belirterek, “Sevginin, saygının ve hoşgörünün aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Hayatın önlerine çıkardığı zorluklara karşı mücadele azmini ve kararlılığını kaybetmeyen engelli vatandaşlarımızın daima yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Engelli vatandaşların hayat standartlarını iyileştirmek, toplumsal hayata etkin katılımlarını sağlamak amacıyla çalışmalarına kesintisiz devam edeceklerine dikkati çeken Bakan Tunç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın engelli vatandaşlara yönelik farkındalığın artmasına vesile olmasını diledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.