WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Göktaş: Verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artırmak adına işbirliklerini önemsiyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, özel gereksinimli bireylere sunulan hizmetler konusunda farkındalık oluşturmak ve verilen hizmetlerin kalitesini artırmak adına işbirliklerini önemsediklerini ifade etti.

Bakan Göktaş: Verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artırmak adına işbirliklerini önemsiyoruz
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi arasında “Özel Gereksinimli Bireylere Sunulan Hizmetlere Yönelik İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Bakan Göktaş, bakanlık olarak her vatandaşın özel durumuna büyük bir hassasiyetle yaklaştıklarını, hizmetleri titizlikle yürüttüklerini bildirdi.

Tüm çalışmalarda olduğunu gibi özel gereksinimli bireylere sunulan hizmetler konusunda da farkındalık oluşturmak ve verilen hizmetlerin kalitesini artırmak adına işbirliklerini önemsediklerini belirten Bakan Göktaş, “Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile imzaladığımız protokolün de yürüteceğimiz çalışmalara ve faaliyetlerimize katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.