Dr. Yeşil Partinin resmi hesabında yaptığı paylaşımda; Ey İktidar Sahipleri! Urfa'lının Pamuğuna ne zaman Cumhurbaşkanı Karadeniz Fındığı gibi Baş Fiyat Açıklayacak ve Ne zaman Fiskobirlik gibi bir Pamuk Birliği kuracaksınız? diyerek, paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Bakanlığı, Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı da etiketledi.

 

Ayrıca; Dr. Yeşil Partinin resmi hesabında yaptığı paylaşımda, Suruç'lu Pamuk Çiftçisinin dilinden Çiftçinin İflası! Diye çiftçinin isyan ettiği bir videoyu da ekledi.

 

Ayrıca; Dr. Yeşil Katıldığı Radyo Urfa Programında Siyasetname Programı Sunucusu Osman Gülebak’a da şu demeçleri verdi; Pamuk çiftçisi isyanın eşiğinde, Pamuk Fiyatları geçen sene 18TL ederken bu sene 15TL ediyor, Akaryakıt fiyatları 5 kat artarken, Gübre fiyatları 5 kat artarken tüm girdilerin fiyatları 5 kat artarken pamuk fiyatları neden bu kadar düşük, Sayın Cumhurbaşkanı, Karadenizde Fındıkın fiyatını müjde şeklinde açıklıyorsun da pamuk fiyatlarından neden hiç bahsetmiyorsun dedi.