ZUBİZU, yepyeni markası DeFacto kampanyasıyla üyelerini mutlu ediyor. ZUBİZU’lular DeFacto mağazaları, defacto.com ve DeFacto mobil uygulamasındaki bin 500 TL ve üzeri alışverişte 300 TL hediye ayrıcalığından yararlanıyor.

Global moda markası DeFacto, ZUBİZU’nun fırsat dolu dünyasına katıldı. ZUBİZU’lular 31 Mayıs 2024 tarihine kadar DeFacto mağazaları, defacto.com ve DeFacto mobil uygulamasından tüm ürünlerde geçerli bin 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 300 TL hediye ayrıcalığından yararlanabilecek.

2005’te Türk modasına taze bir bakış açısı getirme hedefiyle yola çıkan DeFacto, kaliteli ve özgün tasarımlarını 100 ülkede 500’e yakın mağazası ve online pazar yerleri ile binlerce müşterisiyle buluşturuyor. Yenilikçi vizyonuyla bebek ve çocuk giyimden spor giyime, sokak modasından büyük bedene her yaştan farklı tüketici gruplarının ihtiyacına yönelik hazırladığı birçok ürün grubunu ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

ZUBİZU’lular, bu fırsattan ZUBİZU’dan alacakları kampanya kodu ile bir kez faydalanabiliyor. Kampanyanın diğer merak edilen tüm detayları ZUBİZU’da.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına sezonun en gözde parçalarını bir araya getirdiği koleksiyonlarıyla modaya yön veren DeFacto’nun da katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi.

Hibya Haber Ajansı