İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, bir yandan sektördeki çalışmalarına hız verirken diğer taraftan da doğduğu şehir olan İzmir’e katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Vosmer Otomotiv, Türkiye'nin en büyük etkinliklerinden biri olan ve Loc Festivals tarafından düzenlenecek İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nin ana sponsoru oldu.

Türkiye’nin en büyük ziyaretçi çeken festivallerinden biri olma özelliğini taşıyan İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nde, çikolata ve tatlı konusunda Türkiye ve dünya çapında başarılar elde etmiş ünlü şefler tarafından gerçekleştirilecek workshoplar düzenlenecek. Festivalde ayrıca çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı planlanmış, tüm gün devam eden atölyeler, söyleşiler, gösteriler ve oyun alanlarında İzmirliler’in keyifli vakit geçirmesi hedefleniyor.

Vosmer’den çocuklara yönelik interaktif sahne gösterileri

Vosmer Otomotiv, sadece araç satışı veya satış sonrasında değil, hayatın her alanında İzmirliler’e dokunan bir şirket olarak, şehrin kültürel zenginliklerini desteklemek amacıyla 6. İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nin ana sponsoru olarak doğduğu şehir olan İzmir’e katkıda bulunmaya devam ediyor.

17-18-19 Mayıs tarihlerinde İzmir Arena’da gerçekleşecek İzmir Çocuk Çikolata ve Tatlı Festivali’nde Vosmer Otomotiv sponsorluğunda çocuklara yönelik interaktif sahne gösterileri (Maşa ile Koca Ayı ve Kral Şakir) ve farklı etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca İzmirliler’in keyifli vakit geçirmesi için hazırlanan Vosmer Otomotiv standında çocuklara, Vosmer Otomotiv’in sosyal sorumluluk projesi olan Yaya Geçidi ve Trafikte Saygı temalarını içeren birbirinden güzel ve eğitici hediyeler dağıtılacak.

Hibya Haber Ajansı