Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi sonrası oluşan çamur ve sel sularını temizleme çalışmaları devam ederken, ilk günden beri Şanlıurfa'da olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Karaköprü'de Akpiyar Mahallesinde Karaköprü Belediyesi tarafından yürütülen  temizlik çalışmalarını inceledi.

Bakan Nebati'ye İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de eşlik etti. Bakan Nebati mahallede sel ile birlikte meydana gelen hasar ve yürütülen çalışmalarla ilgi inceleme yaparken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sel sonrası yapılan su tahliye ve balçık temizleme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Mahalledeki vatandaşlarla da bir araya gelen Bakan Nureddin Nebati geçmiş olsun dileklerini iletirken, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Bakan Nebati sel felaketiyle birlikte anında sahada çalışmalara başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve personeline teşekkür ederken, Başkan Baydilli de vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz tüm personel ve araçlarıyla su tahliye, çamur temizleme çalışmalarını sürdürdüklerini iletti.

Karaköprü Belediyesi, Akpiyar Mahallesinde bina girişlerinde biriken sel sularının tahliyesi ve çamur temizleme çalışmalarının ciddi bir bölümünü tamamlarken, mahalle tamamen temizlenene kadar çalışmalar devam edecek.