WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Diyarbakır'da şehitlikler çiçeklerle süslendi

Diyarbakır'da şehitlikler çiçeklerle süslendi
Paylaş:

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla Hava ve Kara Şehitliğinin çevre düzenlemesi yapıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Çanakkale şehitleri anısına Elazığ yolu üzerindeki Şehitlik Anıtı, Yenişehir ilçesinde yer alan Kara ve Hava Şehitliği ve Sur ilçesindeki Ulu Cami'de çevre düzenleme, temizlik ile budama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler, şehitliklerde ve anıtlarda seralarda üretilen 9 bin 500 hercai menekşe ile çeşitli bitkileri toprakla buluşturdu.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Futbol: TFF 3. Lig toplu sonuç

Akışın sonuna geldiniz.