Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve üç gün boyunca sürecek olan ‘Gençlik Şöleni’ kortej yürüyüşlüyle başladı. Yürüyüşe, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra sporcular ve birçok genç katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın büyük bir coşkuyla kutlanacağını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şunları söyledi:

“Hüdavendigar Kent Parkı’nda, gençlerimizin birbirleriyle dostluk kuracağı yarışmalar, etkinlikler ve konserler olacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu bayramı, Bursa’ya ve gençlere yaraşır bir şekilde kutlayacağız. Bu bayram hepimizin bayramı. Bundan böyle hem milli hem de dini bayramlarımızı coşkuyla, güvenle ve huzurla kutlamaya devam edeceğiz. Bursa'ya  ve Bursalılara yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Bizim ilkemiz, Bursalıların gülümsemesini sağlamak. Tüm hemşehrilerimizi Hüdavendigar Kent Parkı’nda üç gün boyunca sürecek olan gençlik şölenimize bekliyorum."

Hibya Haber Ajansı