Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir 1. Amatör Lig’de gençlerden kurulu kadrosuyla şampiyonluk mücadelesi veren Bornova Belediyespor Futbol Takımı’nın antrenmanını izledi.

Başkan Eşki, Bornova Belediyespor Kulübü Başkanı Tuncay Altunkaya ile yöneticilerin de hazır bulunduğu Bornova Şehir Stadı’ndaki antrenmanda, futbolcularla da bir araya geldi.

Yeşil-beyazlı ekibe şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Eşki, “Bornova Belediyesi olarak amacımız başta çocuklar ve gençler olmak üzere daha fazla Bornovalıya, daha iyi koşullarda spor yaptırmak. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ‘zeki, çevik ve ahlaklı sporcular’ yetiştirmek. Gençlerin elde ettiği başarılarla gurur ve mutluluk duyuyoruz. Tüm sporculardan beklentimiz Bornova’ya yakışır biçimde centilmence ve dostça mücadele etmeleri. Yolları açık olsun” dedi.

İzmir 1. Amatör Lig 8. Grup’ta 28 puanla lider durumda bulunan Bornova Belediyespor,  oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Attığı 46 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü.

Yeşil-beyazlı ekip, 19 Mayıs Pazar günü saat 13.00’te Yusuf Tırpancı Sahası’nda Bornova Kanderespor ile karşılaşacak. Bornova Belediyespor bu maçı kazanırsa ligin bitimine 2 hafta kala Süper Amatör Lig’e yükselme yolunda play-offlarda mücadele etmeyi garantiye alacak.

Hibya Haber Ajansı