Eyyubiye ilçesindeki okulda düzenlenen törene Şehidin Ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz Eyyubiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ASH İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz Düşmanlarla mücadele için Ömer Saklı ruhu gerekir Şehit Ömer Saklı ve bütün şehitleri saygıyla andığını belirterek, "Bizim bu yaptığımız ne ki onların yanında. Onlar herkes için canlarını feda etti. Bizimki hiçbir şey." dedi.

Eyyubiye Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, törende yaptığı konuşmada, şehitlerin vatanın bölünemeyeceğini, milletin yıkılamayacağını, bayrağın indirilemeyeceğini ve ezanın susturulamayacağını dünyaya haykıran eşsiz kahramanlar olduklarını ifade etti.

Konuşmanın ardından öğrencilerin şehitler için hazırladığı program sahnelendi, Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. 

Program sonunda Şehidin Ailesi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Eyyubiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ASH İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan ve programda emeği geçen okul yönetimi ve öğmenlere teşekkür plaketi verildi.