İSTANBUL (AA) - ŞOK Marketler, ramazan ayına özel erzak paketi ve hediye kartlarını müşterileriyle buluşturdu.

ŞOK Marketler açıklamasına göre, "Ramazanın bereketini paylaşmayı ŞOK seviyoruz" sloganıyla satışa sunulan ŞOK Marketler erzak paketinde, pirinç, mercimek, bulgur, makarna, ayçiçeği yağı, un, salça, çay, şeker, tuz, çorba, zeytin ve pudingden oluşan 13 farklı temel gıda ürünü bulunuyor.

Piyale, Deren Çay, Evin gibi ŞOK Marketler'in bilinen ve güvenilir öz markalı ürünlerinin yer aldığı paketler, ŞOK mağazalarının yanı sıra Cepte Şok'tan online olarak da satın alınabiliyor.

ŞOK Marketler'de ramazana özel fiziki hediye kartları da satışa sunuldu. Dileyen müşteriler, 0850 281 68 21 numaralı telefon üzerinden istedikleri miktarda bakiye yükleyebilecekleri toplu hediye kartı alımı da gerçekleştirebiliyor. Yardımlarını kolaylıkla dijital olarak ulaştırmak isteyen müşteriler ise satın aldıkları dijital hediye alışveriş kodunu diledikleri telefon numarasına iletebiliyor. Kodun iletildiği kişi, hem mağazalardan hem de Cepte ŞOK üzerinden ilgili kodla alışveriş yapabiliyor.

- "Bu özel ayda dayanışmaya vesile olmaktan gururluyuz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel şunları kaydetti:

"Ramazan ayı, paylaştıkça bereketin arttığına inandığımız bir ay. Bu ayda dayanışmak veya sevdiklerini mutlu etmek isteyen müşterilerimiz, ramazana özel satışa sunduğumuz erzak paketimiz, hediye kartlarımız ya da dijital kodlarımız vasıtasıyla desteklerini istedikleri kişiye veya kuruma ulaştırabilirler. Kısa süre önce ülke olarak çok büyük bir afet yaşadık, birlik ve beraberliğin önemini zorlu yoldan da olsa bir kez daha tecrübe ettik. Birliktelik duygusunun en yoğun yaşandığı ramazan ayında, ŞOK Marketler olarak dayanışmaya vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz."