Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü (KEGM) ile Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) arasında imzalanan mutabakat zaptı kapsamında “Seyir Yardımcıları İdarecileri İçin Tedarik Prosesleri ve Uygulamaları Eğitimi" yapıldı.
Hibya Haber Ajansı″Seyir Yardımcıları İdarecileri İçin Tedarik Prosesleri ve Uygulamaları Eğitimi″ yapıldı
Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü (KEGM) ile Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) arasında imzalanan mutabakat zaptı kapsamında “Seyir Yardımcıları İdarecileri İçin Tedarik Prosesleri ve Uygulamaları Eğitimi" gerçekleştirildi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
