WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

AB Dışişleri Yüksek Komiseri Borrell: Güç siyaseti geri döndü

Brüksel, 29 Mayıs (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Yüksek Komiseri Josep Borrell, yüksek yoğunluklu savaşın geri döndüğünü ve hibrit tehditlerin arttığını gördüklerini söyledi.

AB Dışişleri Yüksek Komiseri Borrell: Güç siyaseti geri döndü
Paylaş:

AB Dışişleri Yüksek Komiseri Borrell, güç siyasetinin geri döndüğünü belirterek, yüksek yoğunluklu savaşın geri döndüğünü ve hibrit tehditlerin arttığını gördüklerini ifade etti.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığı ve Orta Doğu'daki çatışmalara odaklandıklarına dikkati çeken Borrell, “Dünya çapında 50'den fazla silahlı çatışma daha var ve bunların her biri hepimizi etkileyebilir.” dedi.

Borrell, AB’nin güvenli diyaloglarını genişlettiğini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.