WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Özhaseki, 28 ilin valileri ve il müdürleriyle bir araya geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'dan Artvin'e kadar kıyı şeridinde bulunan 28 ilin valileri ve il müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Özhaseki, 28 ilin valileri ve il müdürleriyle bir araya geldi
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakan yardımcıları, iki bakanlığın bürokratları, Hatay'dan Artvin'e kadar kıyı şeridinde bulunan 28 ilin valileri ve il müdürleri ile görüşme gerçekleştirdi.

Vatandaşların denizlere daha rahat ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Denizler Halkındır" projesine ilişkin olarak ilgili genelgeyi illere gönderdiklerini belirten Özhaseki, "Bugün de valilerimizi ve il müdürlerimizi bilgilendirdik" dedi.

Bakan Özhaseki, toplantı hakkında şunları söyledi:

"Plaj, sahil ve denizlerimizin üstündeki kaçak, işgalci yapıları da kararlılıkla kaldıracağız. Ülkemizin can damarlarından turizm sektörünün baltalanmasına izin vermeyecek, vatandaşlarımızın plaj ve denizlerimize ulaşmasını kolaylaştıracağız."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.