WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Babacan: Bu korkunç soykırıma sessiz kalan herkes, savaş suçuna ortak olmaktadır

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İsrail tarafından gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler okuluna yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Babacan: Bu korkunç soykırıma sessiz kalan herkes, savaş suçuna ortak olmaktadır
Paylaş:

Babacan, Gazze'de yerinden edilmiş sivillerin sığındığı Birleşmiş Milletler okulunu bombalayan İsrail Hükümeti’ni kınadı.

Babacan açıklamasında, "Gazze'de yerinden edilmiş sivillerin sığındığı Birleşmiş Milletler okulunu bombalayan İsrail Hükûmeti’ni şiddetle kınıyorum. Bu korkunç soykırıma sessiz kalan herkes, savaş suçuna ortak olmaktadır. Dünya liderlerini birlikte ayağa kalkmaya, bu barbarlığa karşı seslerini yükseltmeye ve bu suçu durdurmak için gereken tüm tedbirleri almaya çağırıyorum. Sesini yükseltmesini ilk beklediğimiz ise, bilhassa yaşananların sorumluları olmalı." ifadelerine yer verdi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```