GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2022 19:03

BAKAN KİRİŞÇİ’DEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında kente gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti. Bakan Kirişci, Acının ve tatlının şehri Şanlıurfa’da yatırımların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. 

BAKAN KİRİŞÇİ’DEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET

Şanlıurfa’da 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programına katılan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından karşılanan Bakan Kirişçi’ye kentte yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verildi.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaretin ardından Başkan Beyazgül, Bakan Kirişçi’ye Urfa yöresine ait coğrafi işaretli isot ve keten köyneği fıstık hediye etti. Bakan Kirişçi, günün anısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bakan Kirişçi, ziyaret fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından ‘’Acının ve tatlının şehri Şanlıurfa’da yatırımların hız kesmeden devam edecektir’’ notuyla paylaştı.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabından ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ettik. Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül ile belediye hizmetleri ve projeleri hakkında istişarelerde bulunduk. Acının ve tatlının şehri Şanlıurfa’mızda yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek’’ ifadelerine yer verdi.

ibrahim uyguribrahim uygur