Beşir Derneği Şanlıurfa Eyyübiye Temsilciliği bu Ramazan ayında da dar gelirli ve afetzade ailerin  ; sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla “Bir Kap Bir Kalp” projesine bu Ramazan ayında da devam ediyor.

Beşir Derneği Şanlıurfa Eyyübiye Temsilcilisi İbrahim Halil BUĞURCA, ; Peygamber Efendimiz (s.a.v.) “ Kim oruçlu bir mü’mine iftar edecek bir şey verirse, yaptığı bu iş günahlarının bağışlanmasına ve Cehennem’den âzâd olmasına sebep olur.Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmeden onun kadar sevaba kavuşur.” buyurmuşlardır.
Ramazan ayında tüm Türkiye’de olduğu gibi Eyyübiye ilçemizde de yıl içinde tesbit edilen dar gelirli ve afetzade ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla ; “Bir Kap Bir Kalp” projemizi bu yılda daha genişletilmiş bir şekilde devam ettiriyoruz. Her gün bağışçılarımızın titizlikle hazırladığı yemekleri ; sefer taslarımızla evlerinden alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak en büyük gönül sofrasını kuruyoruz. Tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.