WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Alves Kablo, kar dağıtmayacak

Alves Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş, kar dağıtımı yapmayacak.

Alves Kablo, kar dağıtmayacak
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) Seri: II-14.1 Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği hükümleri gereğince, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından yayımlanmış TMS/TFRS ve SPK tarafından belirlenen uyulması zorunlu formatlara uygun olarak hazırlanan konsolide finansal tablolarımıza göre 203.423.931 TL net dönem karı, VUK hükümleri çerçevesinde düzenlenmiş solo mali tablolarımızda 188.226.276 TL dönem karı mevcuttur. Yönetim kurulumuzun, dönem karından yasal yedek akçeler düşüldükten sonra kalan 193.252.735 TL'nin şirketin finansal yapısının güçlendirilmesi amacıyla olağanüstü yedek akçe olarak ayrılması, kar dağıtımı yapılmaması kararının 2023 yılı olağan genel kurul toplantısı gündemine konulmak suretiyle genel kurula önerilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kütahya Şeker'in ilk çeyrek performansı

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```