WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Baerbock: Irkçılık insanlık dışıdır ve toplumumuzu bölmek istemektedir

Berlin, 14 Haziran (Hibya) - Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, rkçılığın insanlık dışı olduğunu ve toplumu bölmek istediğini belirtti.

Baerbock:  Irkçılık insanlık dışıdır ve toplumumuzu bölmek istemektedir
Paylaş:

Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock,ırkçılığın insanlık dışı olduğunu ve toplumu bölmek istediğini aktararak şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklara saldırmak için ne kadar nefret dolu olmanız gerekir? Buna karşı çıkmak, ister okulda, ister işte, ister sporda olsun, her gün hepimiz için bir görevdir."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.