WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Zekeriya Baran Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde Acı Gün: Zekeriya Baran Son Yolculuğuna Uğurlandı

 Zekeriya Baran Son Yolculuğuna Uğurlandı
Paylaş:

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Zekeriya Baran'ın vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen cenaze törenine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum, Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürü Sayın Erdem Bildirici, il protokolü, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, Zekeriya Baran'ın emniyet teşkilatına yaptığı hizmetler anıldı ve kendisine son görev yerine getirildi. Baran’ın naaşı, düzenlenen törenin ardından ebediyete uğurlandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak, merhum İl Emniyet Müdür Yardımcımız Zekeriya Baran’a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza sabır diliyoruz. Teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.