14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Gelecek Partisinden Aday Adayı İş İnsanı Abdulkadir Karakeçili, Gelecek Partisiyle birlikte Şanlıurfa’nın hak ettiği değerlere kavuşacağını ve hizmetlerin katlanarak Şanlıurfa geneline yayılacağını söyledi.

Karakeçili, siyaset arenasının artık gençlere teslim edilmesi gerektiğinin altını çizerek, taze ve hızlı kan akışının siyasete daha etkin yön vereceğine dikkat çekerek, Şanlıurfa’nın da bu değişimden olumlu bir şekilde payına düşeni alacağını belirtti.

Karakeçili; “Türkiye Büyük Millet Meclisi 14 Mayıstan itibaren yeni vizyonu ile genç ve dinamik şekilde işleyişini sürdürecek. Şanlıurfa’mızda Gelecek Partisi ile hak ettiği hizmeti fazlasıyla alacaktır. Bizler Gelecek Partisi Şanlıurfa’nın hak ettiği hizmetlerin neler olduğunu çok iyi biliyor.

Biz Şanlıurfa’ya hak ettiği hizmetleri her alanda vereceğiz. Gerek sağlık alanında, gerek eğitim alanında gerekse sanayi alanları başta olmak üzere tüm alanlarda hizmetleri arttırarak devam ettireceğiz. Biz Şanlıurfa’ya güveniyoruz Şanlıurfa bize inansın ve güvensin” şeklinde konuştu.