İSTANBUL (AA) - Kolombiyalı kahve markası Juan Valdez, Türkiye'de 1'inci yaşını farklı lokasyonlarda açtığı 10 şube ile kutluyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, 11'inci yeni şubesini Üsküdar Acıbadem'de açmaya hazırlanan Juan Valdez, kahve tutkunlarının yoğun ilgisi nedeniyle İstanbul, Ankara ve Bursa şubelerinin ardından, tüm ülkeyi kaliteli kahveyle buluşturma hedefi doğrultusunda çalışıyor.

Juan Valdez, yüzde 100 Premium Colombian Coffee mottosuyla çıktığı yolda, tüm misafirlerine eşsiz bir kahve deneyimi sunmasının yanı sıra, sosyal sorumluluk, toplumsal ve çevresel sürdürülebilirlik, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda hassasiyet göstererek, dezavantajlı bölgelerdeki genç çiftçileri destekleyen, kadın çiftçilerin üretimine katlı sağlayan projeleri hayata geçirdi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci, şunları kaydetti:

"Kolombiya'dan ülkemize yalnızca bir kahve değil, hikayesi olan Premium bir kahve getirdik fakat anladık ki; bu hikayenin bir kısmını da aslında burada biz yazdık. Kahvemizin kalitesini, sıcaklığını anlayan ve kendi samimiyeti ile özdeşleştiren misafirlerimizle birlikte, ortaya beklediğimizden de öte bir tablo çıktı ve Juan Valdez'i çok kısa sürede ülkemizin en değerli kahve markalarından biri olarak konumlandırdık."

Deveci, markanın 1'inci yılını 10 şube ile geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bu bir yıl içinde çok güzel günler yaşadık, çok yoğun ilgi ve olumlu dönüşler aldık. Bu süre zarfında ülkece zor günler de yaşadık ancak hepsini birlikte atlattık ve biz Juan Valdez Türkiye olarak gerçekten öncelikle gönülleri kazandık. Bu nedenle, kaliteli kahveyi kahve severler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Böyle değerli bir markanın 1'inci yılını 10 şube ile geride bırakmanın mutluluğunu paylaşıyor ve sevenlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz."