WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Nilüfer'in Mysia Yolları’nda yürüyüş etkinliği düzenlendi

Nilüfer Belediyesi'nin Mysia Yolları’nda düzenlediği yürüyüş etkinliğinde trekking tutkunları bir araya geldi.

Nilüfer'in Mysia Yolları’nda yürüyüş etkinliği düzenlendi
Paylaş:

Nilüfer Belediyesi tarafından Bursa’da bugüne kadar oluşturulan en düzenli doğa yürüyüşü ve bisiklet parkuru olan Mysia Yolları Doğa, Tarih ve Kültür Rotaları’nda hafta içinde yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Mysia Yolları’nda Hafta İçi Yürüyüşü’ne katılan vatandaşlar, parkurun ilk etabı olan Kadriye Mahallesi ile Deliktaş Mağarası arasında yapılan yürüyüşte 3 kilometrelik parkuru geride bıraktı.

Tabiatın sunduğu doğal güzellikler arasında yürüyüşünü sürdüren doğaseverler Deliktaş Mağarası'nın bulunduğu alanda kısa bir mola vererek dinlenme fırsatı buldu. Doğa tutkunları, molanın ardından parkurun ikinci etabına geçerken, 5,5 kilometrelik bir yürüyüş daha yaparak programın son durağı olan İnegazi Mahallesi’ne geldi. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.