GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-10-2022 13:15

BAŞKAN BEYAZGÜL “MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mevlid-i Nebi Haftası ve bugün idrak ettiğimiz Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül mesajında tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL “MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”


Başkan Beyazgül mesajında “Kandiller yüksek manada değerlendirilmesi gereken müstesna günlerden biridir. Peygamber Efendimiz ’in doğduğu gece olan Mevlid Kandiline kavuşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V)'in, Dünya’ya teşrif ettiği bu mübarek günde Peygamber Efendimize sâlât ve selâm olsun. Cenab-ı Allah’ın rahmet kapılarını ardına kadar açtığı bu kutlu günleri bir fırsat günü olarak kabul edip Peygamber Efendimizin rehberliğinde iyilikte yarışmalı, büyüklerimize saygıda küçüklerimize sevgide asla kusur etmemeliyiz. Bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak davranışlarda Peygamber Efendimizi örnek alarak hakikat ve iyilik yolunu terk etmeyelim inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle; rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu günde, insanımızın içinde var olan yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşanması dileğiyle, başta kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerimin olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili'ni kutluyor, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." İfadelerine yer verdi.

ibrahim uyguribrahim uygur