WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Büyükkılıç’tan Talas Gençlik Merkezi öğrencileriyle Ali Dağı’nda sabah sporu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabah yürüyüşünde KAYMEK Talas Gençlik Merkezi öğrencileri ile buluştu.

Başkan Büyükkılıç’tan Talas Gençlik Merkezi öğrencileriyle Ali Dağı’nda sabah sporu
Paylaş:

Ali Dağı'nın eşsiz doğasında, günün ilk ışıklarında gençlerle keyifli bir yürüyüş gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, “Yavrularımızı bizlere emanet eden ailelerine teşekkür ederken yavrularımızı yüreklendiren ülkemize, devletimize, değerlerimize bağlı bir şekilde yetiştiren hocalarımızı, tüm ekibi tebrik ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kez Ali Dağı sabah yürüyüşünde KAYMEK Talas Gençlik Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç’a gençlerle sabah yürüyüşünde Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ile KAYMEK idareci ve eğitmenleri de eşlik etti.

Yürüyüş esnasında verilen dinlenme molasında açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, yürüyüşte gençlerin kendisini yalnız bırakmadığını ifade ederek, “Bu bölgede yaklaşık her gün yürüdüğümü öğrenince başkanımızı yalnız bırakmayalım demişler. Biraz oksijen depolayalım demişler, Ali Dağı’mızın eteğinde güneşin doğmaya başladığı süreçte hem vakti değerlendirmek, dinamik ve diri olmak hem de sosyalleşme anlayışı içerisinde Talas Gençlik Merkezi’mizdeki yüz akımız olan, gururumuz olan sevgili yavrularımızla, onların büyükleri olarak onlara eşlik etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Gençlere nasihatlerde bulunan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Bizler sevinciyle, sıkıntısıyla hizmet dolu ömrümüzün değişik enstantanelerini bu arada da paylaşıyoruz. İmkânları değerlendirmek lazım, kıymetini bilmek lazım. Dışlanmışlığı, horlanmışlığı yaşamış bir nesil olarak, sizler bunu yaşamayın diye çırpınıyoruz. Değerlerine bağlı gençler yetişsin istiyoruz. Hep söylediğimiz, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanımıza, milletimize, devletimize ve dinimize bağlı yetişsinler istiyoruz. Toplum içerisinde sosyalleşsinler istiyoruz. Tek çiçekle bahar gelmez, tek taş duvar olmak felsefesiyle bu imkânların hepsinden yararlansınlar istiyoruz. Spor da lazım, sosyallik de lazım, kültürel çalışma da lazım, hatta yemek pişirmeyi de öğrenmeleri lazım. Bunların hepsi hayatın içinde olan boyutlar, maşallah zaten yetişiyorlar.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.