WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Göktaş: Arnavutköy’de bir kadının canice katledilmesi ciğerimizi yaktı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde gerçekleştirilen kadın cinayetine ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Göktaş: Arnavutköy’de bir kadının canice katledilmesi ciğerimizi yaktı
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Arnavutköy’de bir kadının sokak ortasında canice katledilmesinin ciğerlerini yaktığını bildirdi.

Her fırsatta dile getirdiğini ve getirmeye de devam edeceğini belirten Göktaş, “Şiddetin kendisiyle birlikte, şiddeti doğuran sebepleri ortadan kaldırana kadar amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

Bakan Göktaş, hayatını kaybeden kadına Allah’tan rahmet dileyip, ailesinin acısını yüreğinin en derininde paylaştığını belirterek, “Bakanlık olarak davaya müdahil olarak vicdansız katilin en ağır cezayı alması için sonuna kadar takipçisi olacağız.” açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.