WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Raylı taşımacılıkta Çin-Avrupa seferleri hızla artıyor

Xinjiang’dan Avrupa’ya yapılan yük treni seferleri yıllık yüzde 8,4 oranında arttı.

Raylı taşımacılıkta Çin-Avrupa seferleri hızla artıyor
Paylaş:

Xinjiang’dan Avrupa’ya yapılan yük treni seferleri yıllık yüzde 8,4 oranında arttı.

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde ocak-temmuz döneminde gerçekleşen Çin-Avrupa yük treni seferlerinin yıllık bazda yüzde 8,4 arttığı bildirildi.

Çin Demiryolu Grubu Urumçi Şubesi’nden edinilen bilgiye göre, yılın ilk yedi ayında, Xinjiang’da gerçekleşen Çin-Avrupa yük treni seferleri yıllık yüzde 8,4 artışla 9 bin 175’e ulaştı.

Xinjiang’daki Alashankou ve Korgas sınır kapılarından geçen yük trenleri sayısında istikrarlı bir büyümenin yaşandığını gösteren verilere göre, Korgas sınır kapısından geçen yük treni sayısının 4 bine ulaşması geçen yıla göre üç gün, Alashankou sınır kapısından geçen yük treni sayısının 4 bine ulaşması da geçen yıla kıyasla ise 28 gün daha erken oldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.