WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Atık maddelerle oluşturulan eserler sergilendi

Mamak Belediyesi Lalahan Aile Merkezi’nde Resim ve Heykel Öğretmeni Selahattin Ayalı öncülüğünde, heykel, resim, sepet ve örgü branş tanıtımı yapan kursiyerler, atıklardan ürettikleri sanat eserlerini sergiledi.

Atık maddelerle oluşturulan eserler sergilendi
Paylaş:

Mamak Belediyesi Lalahan Aile Merkezi’nde 1 yıldır eğitim veren Selahattin Ayalı, Ekim ayından bu yana süren çalışmalarıyla, atık olarak görülen kağıt, tel, poşet, plastik gibi malzemeleri kullanarak heykeller yaptı.

Çalışmalarını mumyalama benzeri bir yöntemle yaptığını söyleyen Ayalı, uygun renklerdeki kağıt ve poşetleri kullanarak eserlerine son şeklini veriyor.

Çöp olarak düşünülen malzemeleri değerlendirerek düşük maliyetle sanat eserleri üreten Ayalı ve öğrencileri, çalışmalarıyla doğa kirliliğine dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de Lalahan Aile Merkezi’ndeki sergiyi gezdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.