Kapalı kapılar ardında kodamanlara peşkeş çekilen ihalelerin Gelecek Partisi İktidarı ile sona ereceğini söyleyen Gelecek Partisinden Aday Adayı İş İnsanı Abdulkadir Karakeçili, hak ve hukuk çerçevesinde daha şeffaf bir hizmet anlayışı ile ülkeye hizmet edileceği vurgusunu yaptı.

Gelecek Partisi Aday Adayı İş İnsanı Abdulkadir Karakeçili, gerek devlet kurumlarında gerekse yerel yönetimlerde şeffaf hizmet politikası ile yapılan hizmetlerin halkın içine sinebilecek şekilde oluşacağının altını çizdi.

Gelecek Partisi Aday Adayı İş İnsanı Abdulkadir Karakeçili; “Biz hizmet hükümeti kuracağız. Kuracağımız Hükümetimiz nasıl ki geçmişte Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan ülke insanımız razı olduysa aynı değeri sürdürerek aynı anlayışla halkımıza hizmet etme taahhüdü veriyoruz.

Biz atacağımız her adımımızı ve her icraatımızı halkımıza sorarak onların da fikirlerini alarak gerçekleştireceğiz. Yönetimimizi halkımızla birlikte yapacağız. Şanlıurfa’mızın yaşanan felaketler sonrasındaki tüm yaralarını kısa sürede sarıp hak ettiği seviyeye çıkartacağız. Bundan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın” dedi.