WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Medvedev: Kiev yenilgiye uğratılmadan barış görüşmeleri yapılmayacak

Moskova, 21 Ağustos (Hibya) - Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, Kiev'in Kursk Bölgesi'ne yönelik saldırısının ardından Moskova'nın, düşman tamamen yenilgiye uğratılmadan Ukrayna ile görüşmeyeceğini söyledi.

Medvedev: Kiev yenilgiye uğratılmadan barış görüşmeleri yapılmayacak
Paylaş:

Dmitry Medvedev Telegram kanalında “Neo-Naziler Kursk Bölgesi'ne karşı bu terör eylemini gerçekleştirdikten sonra her şey yerli yerine oturdu. Yetkisiz arabulucuların harika barış hakkındaki boş konuşmaları sona erdi. Artık herkes - kimse açıkça söylemese bile - düşman tamamen yenilgiye uğratılana kadar görüşme olmayacağını anlıyor” diye yazdı.

“Bana göre, ülkemizin bir noktada müzakerelerde tuzağa düşme riski -teorik de olsa- yüzünü gösterdi” diyen Medvedev, ‘uluslararası toplum tarafından önerilen ve Kiev rejimine dayatılan erken ve gereksiz barış görüşmelerinden’ bahsettiğini sözlerine ekledi. Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı bu tür görüşmelerin olasılığını ya da ne gibi sonuçlar doğurabileceğini sorguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.