İSTANBUL (AA) - Signature Hotels, İstanbul’un gözdesi tarihi yarımadada yer alan yeni oteliyle misafirlerini mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, Kapadokya, Denizli, Kuşadası ve İstanbul’da bulunan 6 oteli ile hizmet veren Signature Hotels, turizm sektöründeki başarısı ile misafirlerinin öncelikli tercihi haline gelmeye devam ediyor.

Holding, 2023 yılının sonuna kadar bünyesine katacağı 2 yeni otelin de hazırlıklarını sürdürüyor. Signature Hotel zinciri, 8 oteli ile misafirlerinin konaklaması için gereken tüm detayları incelikle planlıyor.

Yerli yabancı turistleri dört mevsim ağırlayan ve her lokasyonunda kendine has dokusuyla misafirlerine tatil deneyimi sunan Signature Hotels, İstanbul’un gözdesi tarihi yarımadada yer alan yeni oteliyle misafirlerini mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

Topkapı Sarayı’nın duvarlarıyla çevrelenen ve tarihi yarımadanın kalbinde konumlanan İshak Paşa Palace By Signature Hotels; misafirlerini, şehrin kültürel mirasına ortak ediyor.

Aynı bölgede inşaatı ve hazırlıkları devam eden 30 odalı yeni bir otel için geri sayıma başlayan Signature Hotel zinciri, en kısa sürede misafirlerine kapılarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor ve 2023 yılının sonuna kadar 2 yeni oteli daha bünyesine eklemeye hazırlanıyor.

- Topkapı Sarayı’nın tarihiyle buluşan 500 yıllık tarihi konak

Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Sultanahmet Camii ile İstanbul’un birlikteliğini, şehrin beş yüz yılı aşkın öyküsüyle buluşturan İshak Paşa Palace By Signature Hotels, geçirdiği köklü restorasyon çalışmasının ardından ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Toplam 16 adet odası ve zengin lezzetleriyle konsept butik hotel deneyimi yaşatan tarihi Osmanlı Konağı, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci, Signature Hotel zinciri hakkında yaptığı açıklamada, günden güne farklı lokasyonlarda kaliteli hizmet anlayışını yerli yabancı turistlerle buluşturdukları için memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Otel zincirindeki büyümenin Avrupa'da da devam edeceğini aktaran Deveci, böylece, Avrupa'daki misafirlerine de en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen Signature Hotelleri'nin turizm sektörünün dinamiklerindeki hâkimiyetini profesyonelliğiyle buluşturmak için hazırlıklara başladığının müjdesini verdi.

Kapadokya’da yer alan Kalsedon Cave Suites, Ortahisar Signature Hotel & SPA, Signature Garden Avanos Hotel & SPA; Denizli’de yer alan Signature Pamukkale Thermal Hotel, Kuşadası’nda deniz manzara konumlanan Signature Blue Resort ve İstanbul’un görkemli geçmişini yaşatmaya devam eden İshak Paşa Palace By Signature Hotel’in ardından yatırımlarına devam edeceklerinin altını çizen Deveci, turizm sektöründe her geçen gün daha da büyük başarılara imza attıklarını hatırlattı.

Deveci, eski Türk kültürünü gelen yerli yabancı turistlerin beklentilerini göz önünde bulundurarak en doğru şekilde yansıttıklarını ve bunu yaparken de misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, Signature Hotel zincirlerini Türkiye’nin gözdesi haline getirmek üzere çalışmalarını sürdürdüklerini ve büyüme stratejilerinin odak noktasına “müşteri odaklı memnuniyeti” koyduklarını ifade etti.