WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Eskişehir Spor Festivali'nin ilk günü tamamlandı

“ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda başladı.

Eskişehir Spor Festivali'nin ilk günü tamamlandı
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve İkiyirmiüç Event Organizasyon iş birliğiyle düzenlenen “ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali”  ilk günde binlerce sporcu ve sporseveri buluşturdu.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda sabah saatlerinde başlayan festivale 7’den 70’e her yaştan binlerce sporcu ve sporsever katıldı. Gün boyu stant etkinliklerinin de gerçekleştirildiği Spor Festivali’nde yapılan egzersizler ilgi gördü.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde belirlenen güzergahta düzenlenen koşuda minikler, dereceye girmek için ailelerinin de büyük desteği ile başarılı bir performansa imza atarken koşu sonrası çocukları karşılayan Başkan Ünlüce, çocuklara madalyalarını takdim etti.

Stantlarda ve etkinlik alanında düzenlenen ebeveyn çocuk katılımlı atölyeler ve oyunlar da kuruldu.

Dev organizasyonun ikinci gününde 3 binden fazla sporcu ve sporseverin katılacağı “ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali”  gerçekleştirilecek. 25 Ağustos Pazar günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda saat 08.00’de 21K koşusu, 08.15’te ise 10K yarışı start alacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.