WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Pakistan'da silahlı kişiler 23 kişiyi araçlarından zorla indirdikten sonra öldürdü

Stockholm, 26 Ağustos (Hibya) - Pakistan medyasının haberlerine göre Pakistan'ın Belucistan eyaletinde silahlı bir grup çok sayıda otobüs, kamyon ve minibüsü durdurarak etnik kökenlerini kontrol ettikten sonra 23 kişiyi vurarak öldürdü.

Pakistan'da silahlı kişiler 23 kişiyi araçlarından zorla indirdikten sonra öldürdü
Paylaş:

Musa Khel'de üst düzey yetkili Ayub Achakzai'ye göre, tüm kişiler kamyonlardan ve yolcu otobüslerinden indirildi ve vurularak öldürüldü.

Ayub Achakzai, silahlı kişilerin iller arası karayolunu kapattığını ve yolcuları otobüslerden indirdiğini söyledi.

Ayub Achakzai, silahlı adamların 10 aracı da ateşe verdiğini söyledi. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine ulaştığını, cesetlerin hastaneye nakledildiğini belirtti.

Musakhel bölgesi Khyber Pakhtunkhwa ve Punjab ile sınırı olan Belucistan'ın kuzeydoğu sınırında yer alıyor.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.