WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Uruguaylı futbolcu Juan Izquierdo, sahada yere yığıldıktan sonra 27 yaşında öldü

Stockholm, 28 Ağustos (Hibya) - Club Nacional takımı, geçtiğimiz hafta düzensiz kalp atışı nedeniyle sahada yere yığılan Uruguaylı futbolcu Juan Izquierdo'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Uruguaylı futbolcu Juan Izquierdo, sahada yere yığıldıktan sonra 27 yaşında öldü
Paylaş:

27 yaşındaki futbolcu, 22 Ağustos'ta Brezilya'nın Morumbi stadyumunda Sāo Paulo ile oynanan Copa Libertadores 16. tur karşılaşmasının ikinci ayağında yere yığılmasından bu yana tıbbi tedavi görüyordu.

Nacional takımı, X'te “Nacional Kulübü olarak sevgili oyuncumuz Juan Izquierdo'nun vefatını en derin üzüntü ve şokla öğrenmiş bulunuyoruz” diye yazan Nacional, “Ailesine, arkadaşlarına, meslektaşlarına ve sevenlerine en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Tüm Nacional, onun onarılamaz kaybı için yas tutuyor” dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.