14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylarını kamuoyuna açıkladı. 

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylarının açıklanmasından sonra bir açıklama yapan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu, partilerinin Genel Merkezleri tarafından açıklanan aday listelerinin arkalarında olduğunu ve 14 Mayıs gününe kadar yanlarında olacaklarını ifade ederek var güçleri ile çalışacaklarını ifade ederek tam destek verdiler.

Bugün İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yapılan toplantıda, partilerinden istifa edenler hakkında bir açıklama yapan, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu ve 13 ilçe Başkanı ile birlikte bir araya gelerek adaylara tam destek sözü verdiler. 

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Selim Köroğlu, yapmış olduğu basın açıklamasında “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde Şanlıurfa'dan İYİ Parti Milletvekili Adayları olarak açıklanan isimlerin arakasında olduğunu belirterek 13 ilçe başkanı ile birlikte bugün bir arada olduklarını ve yarın da adaylarını havaalanında büyük bir coşku ve heyecanla karşılayacaklarını ifade ederek ve akabinde de 14 Mayıs tarihine kadar sahalarda olacaklarını ifade etti.