ANKARA (AA) - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) yöneticileri Kocaeli İl ve İlçe Muhtar Dernek Başkanları ile buluşarak, kent genelinde yürütülen elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, SEDAŞ üst yönetiminin, muhtar dernek başkanlarıyla yaptığı etkin iletişim toplantısının ikinci durağı Kocaeli oldu.

Etkin iletişimi sürdürmek amacıyla SEDAŞ ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda muhtar dernek başkanlarının talep ve önerileri masaya yatırıldı.

SEDAŞ yöneticileri, depremin ilk gününden itibaren afet bölgesindeki kamu kuruluşlarıyla koordinasyon içinde çalışmalar yürüttüklerini ve depremlerden etkilenen illerde kesintisiz ve güvenli elektrik arzının sürdürülebilmesi için arıza onarım faaliyetlerine devam ettiklerini açıklayarak, ayni yardımların da hızla deprem bölgesine nakledildiğini belirtti.

SEDAŞ'ın deprem bölgesinde görev alan ekiplerin çalışmalarından oluşan video gösterimi ve Kocaeli ile Gebze Bölge Müdürlükleri'nin elektrik dağıtım faaliyetlerini yansıtan genel değerlendirme sunumunun yapıldığı toplantıya, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Enerji Şebeke Yönetimi Direktörü Erol Sancak, SEDAŞ Şebeke Yatırımı Grup Müdürü Gökhan Öztürk, SEDAŞ Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Cem Barlas Kar, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Bölge Yöneticileri ile Kocaeli İl ve İlçe Muhtar Dernek Başkanları katıldı.