İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından şekerlemelere, çikolata çeşitlerinden lokum ve drajelere kadar bayram ikramlıklarını raflarında sunuyor.

Metro Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, "Bu ramazan, bereketini paylaşmanın tam zamanı" diyen Metro Türkiye, "Şeker Bayramı" olarak da bilinen Ramazan Bayramı'na özel geleneksel tatlıları, çikolata, şeker ve lokum çeşitlerini raflarında sunuyor.

Şirket, Kemalpaşa tatlısından fincan kadayıfa, revaniden peynir tatlısı çeşitlerine, kuru baklavadan künefe, şekerpare, kalburabastı ve coğrafi işaretli Antep katmerine kadar onlarca geleneksel tatlıyı "Metro Chef" markası ile raflarına getiriyor.

Metro Türkiye, geleneksel tatlılara ek olarak şeker, lokum ve çikolata kategorilerinde farklı şekerleme türleriyle tüketicilerine ürünlerini sunuyor. Şekerlemelerin ister pakette ister dökme olarak bulanabileceği Metro Türkiye mağazalarında meyveliden kahveliye her çeşit şekere ulaşmak mümkün.

Öte yandan, ikramlıktan poşet çikolatalara, trüf çikolatalardan hediye olarak götürebilecek mini ürünlere kadar çikolatanın her çeşidini müşterilerine sunan Metro Türkiye'nin lokum ve draje alternatifleri de oldukça geniş.