WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

2 kişinin mal varlığının dondurulması kararları kaldırıldı

Terörizmin finansmanı suçu gerekçesiyle mal varlığı dondurulan 2 kişiye yönelik kararlar, makul sebeplerin varlığının ortadan kalkması nedeniyle iptal edildi.

2 kişinin mal varlığının dondurulması kararları kaldırıldı
Paylaş:

Mal Varlığının Dondurulması Kararının Kaldırılması Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karara göre, 6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun’un 7’nci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca, aynı kanunun 3’üncü ve 4’üncü maddesi kapsamına giren fiilleri gerçekleştirdiği hususunda makul sebeplerin ortadan kalkması sebebiyle 6 Nisan 2021 tarih ve 2021/1 sayı Mal Varlığının Dondurulması Kararı ile 3 Nisan 2023 tarih ve 2023/ 2 sayılı Mal Varlığının Dondurulması Kararının Yunus Emre Sarban ve Sevda Vural’a ilişkin hükümlerinin kaldırılması kararlaştırıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.