Toplam dört kattan oluşan, 200 öğrenci kapasiteli sınav merkezini ziyaret ederek sınıflarda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yönlendirmeleri ile en büyük desteği gençlere ve onların eğitimine verdiklerini ifade etti.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin de önemli destekleriyle Eyyübiyeli gençlerin geleceğine yapılan en büyük yatırımlardan biri olan sınav hazırlık merkezini çok önemsediğini kaydeden Başkan Kuş, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek talep ve beklentilerini dinledi.

 

Eğitim hizmetlerinin ücretsiz verildiği sınav merkezinin deneme sınavları, internet, çay ve kek ihtiyacının karşılanması için de talimat veren Başkan Kuş, 100 kadar öğrencinin sınav hazırlık merkezine girebilmek için beklediğini, bu talebi karşılamak amacıyla yeni sınav merkezleri oluşturacaklarını ve çalışmalara başladıklarının müjdesini verdi.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un sağladığı destek ve yönlendirmelerle, geçen yıl kitap otakları ve gençlik merkezlerinde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerden yüzden fazlası üniversiteli olmuştu.