HDP'li Milletvekilleri Dersim Dağ, Ömer Öcalan ve Nusrettin Maçin'in içinde bulunduğu araç Ankara'da kaza yaptı. Taksi şoförü hayatını kaybederken, vekillerin durumunun iyi olduğu belirtildi. 

TAKSİ ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

HDP'nin vekilleri, Öcalan, Dağ ve Maçin ile parti üyelerinin yaşadığı kazaya dair açıklama yaptı. Aracın Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpıştığını belirterek, HDP'nin açıklamasında taksi şoförünün hayatını kaybettiği bildirildi. 

HDP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Bu sabah Milletvekillerimiz Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ve parti üyelerimizi havaalanına götüren parti aracımız, Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpışmıştır. Kazada milletvekillerimiz hafif yaralamış, taksi şoförünün yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Milletvekillerimiz hastanede müşahede altına alınmışlardır.

Urfa Milletvekilleri Kaza Geçirdi: 1 Ölü

HDP Şanlıurfa  milletvekilleri Ankara'da trafik kazası geçirdi. Aracın çarptığı vatandaş hayatını kaybetti.

HDP Urfa milletvekili Ömer ÖCALAN ve Nusrettin MAÇİN ile Diyarbakır milletvekili Dersim DAĞ'ı taşıyan araç Ankara havaalanı yolunda kazaya karıştı. Kazada bir vatandaş hayatını kaybetti. Vekiller hastanede tedavi altında olup genel durumları iyi olduğu bildirildi.
Milletvekilleri, hayatını kaybeden yurttaşımıza Allahtan rahmet Ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: İbrahim Uyğur Gaffar Kaymaz