WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Aydın: Tek derdimiz Osmangazi’yi daha güzel, daha yaşanabilir hale getirmek

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilçede görev yapan muhtarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Aydın: Tek derdimiz Osmangazi’yi daha güzel, daha yaşanabilir hale getirmek
Paylaş:

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın, ilçede yapılacak hizmet ve projeleri ortak akılla gerçekleştirmek adına muhtarla istişarede bulunuyor. İlçede görev yapan 136 mahalle muhtarıyla 4 gurup halinde görüşme planlayan Başkan Aydın, bu buluşmaların üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Doburca Değirmen Park Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen toplantıda, muhtarlara mazbatayı aldığı gönden bugüne kadar geçen sürede yapmış oldukları hizmetleri anlatan Başkan Aydın, daha sonra sözü muhtarlara verdi.

Toplantıda söz alan muhtarlar, mahallelerindeki sıkıntıları ve talepleri yazılı ve sözlü olarak Başkan Aydın’a iletti. Bu talep ve istekleri not alan Başkan Aydın, sıkıntıların çözümü ve taleplerin karşılanması için gerekenlerin yapılacağını söyledi. 

Başkan Aydın, deprem gerçeğinin bilincinde olduklarını ve bu konuda da çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “6 bölge için hazırladığımız kentsel dönüşüm master planı bitti. Çiftehavuzlar-Soğanlı, Soğukkuyu ve Ebuishak mahallelerinde yapacağımız kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. Vatandaşlarımızı arayıp davet edip anlaşma yoluna gideceğiz. Deprem gerçeğinin bilincindeyiz. 221 yeni toplanma alanı oluşturduk.” diye konuştu.

Muhtarla her zaman bir arada olduklarını söyleyen Başkan Aydın, “Bizim tek derdimiz var; o da Osmangazi’yi ve Bursa’yi daha güzel, yaşanabilir hale getirmek. İnsanların özlemini duyduğu eski yeşil Bursa’yı ger getirebilmek. Hisar, Tophane ve  Tahtakale bölgelerinde tarihi miras konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Hep birlikte hizmetlerle dolu güzel bir dönem geçireceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.