WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bornova Belediyesi, yangında evleri yanan ailelere destek oldu

Bornova Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda başlayan ve Bayraklı Doğançay Mahallesi’nde büyük hasara yol açan orman yangınında, evleri yanan Şehnaz Saru ve Yılmaz Canateş’e yardım etti.

Bornova Belediyesi, yangında evleri yanan ailelere destek oldu
Paylaş:

Yangın sırasında aileyi ziyaret eden ve destek sözü veren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kullanılamaz hale gelen evin yıkımını Bornova Belediyesi ekipleriyle gerçekleştirdi. Başkan Eşki, anne ve oğlunun yaşadığı evin yeniden inşası için de gerekli tüm desteği sağlayacaklarını belirtti. “Böylesi zor zamanlarda vatandaşlarımızın yanında olmak bizim görevimiz. Gereken ne varsa yapacağız” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Doğançay Mahallesi’nde 23 evin yangında zarar gördüğünü hatırlatarak, “Tüm kurumlar ve hayırseverlerin desteğiyle vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Zor günlerimizde Bornova Belediyesi ve Başkan Ömer Eşki yanımızda oldu, kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.