WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Starmer, Emekçi Partisi'nin yeni Genel Sekreteri Ridley'i tebrik etti

Washington, 22 Eylül (Hibya) - İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Emekçi Partisi'nin yeni Genel Sekreteri Hollie Ridley'i tebrik etti.

Starmer, Emekçi Partisi'nin yeni Genel Sekreteri Ridley'i tebrik etti
Paylaş:

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Emekçi Partisi'nin yeni Genel Sekreteri Hollie Ridley'i kutladı.

Hollie'nin olağanüstü bir lider olduğunu ve Emekçi Partisi'nin genel seçim kampanyasında kritik bir rol oynadığını belirten Starmer, "Partimiz için deneyim, uzmanlık ve net bir vizyon getiriyor. Ülkemiz için değişim sağlamak amacıyla birlikte çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

Başbakan Starmer, son dört yıl boyunca gösterdiği liderlik için David Evans'a da teşekkür ederek "Emekçi Partisi'ni yeniden çalışanların hizmetine sunmak için değiştirdik. Kendisine en iyi dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.