WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

NİYEP ve Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolleri imzalandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı (NİYEP) ve Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolleri imzalandı.

NİYEP ve Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolleri imzalandı
Paylaş:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı (NİYEP) ve Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolleri’ni imzaladıklarını açıkladı.

Ulusal ve küresel şartları dikkate alarak ihtiyaç duyulan alanlarda nitelikli insan gücünü yetiştirmek için çalışmaları hızlandıracaklarını belirten Bakan Işıkhan, “Özellikle kadınların ve gençlerin çalışma hayatına katılımlarını artırmak için yeni istihdam alanları oluşturmaya yönelik projelerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Bakan Işıkhan, Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ailesine, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve katkı sağlayan kurumlara teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.