İSTANBUL (AA) - Panasonic Happy Place to Work organizasyonunun yürüttüğü Happy Workplaces - Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması çerçevesinde Olağanüstü Çalışan Deneyimi sertifikasını ve ödülünü almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Panasonic Electric Works Türkiye, İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Departmanı tarafından 2022 yılında hız verdiği dönüşüm yolculuğunun başarılı sonuçlarını almaya başladı.

Panasonic Global tarafından yapılan çalışan anketi sonuçlarına göre bir önceki yıla oranla çalışan mutluluğunda yüzde 15 artış sağlayan şirket, marka sloganı Live Your Best yaklaşımı ve Önce İnsan odaklı İK yönetim prensibi ile oluşturulan pek çok yenilikçi uygulamayı hayata geçirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Panasonic Electric Works Türkiye İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Genel Müdürü Kenan Soral, Panasonic’i Türkiye’nin en mutlu iş yerleri arasına soktuklarını belirtti.

Soral, şunları kaydetti:

"Mevcut insan kaynağımızı en önemli zenginliğimiz olarak nitelendiriyoruz. İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Ekibi olarak, çalışanların iyimserlik duygularını ve coşkularını artıran, herkesin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyacağı bir şirket kültürü inşa etmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda tüm iş süreçlerimizi önce insan ilkemizden ödün vermeden yürütüyor, çalışma arkadaşlarımızın bağlılık ve mutluluğunu artırmak için fark oluşturan ve şaşırtan uygulamalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.

Amacımız, çalışma arkadaşlarımızın şirketimizde daima en iyisini yaşamaları. Önümüzdeki dönemde de kolektif akılla yönetim ilkesini kurum kültürümüzün temel dayanak noktası halinde ele alarak, açık iletişimi ve ortak aklı önceleyen yaklaşımlarla, çok iyi takım oyuncularına sahip, çalışan mutluluğu yüksek, ülkemizin örnek şirketlerinden birisi olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu çalışmalarımızın Uluslararası Happy Place to Work organizasyonu tarafından takdir edilmesi de bizler için mutluluk verici."