WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İzmirliler vapurda spor yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında deniz yolculuğunu daha keyifli hale getirmek için vapur egzersizleri programı başlattı.

İzmirliler vapurda spor yapıyor
Paylaş:

23 Eylül’de başlayan ve 30 Eylül’e kadar sürecek etkinlik programı kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ve İZDENİZ AŞ’nin iş birliğiyle vapur egzersizleri düzenlendi.

Bostanlı-Üçkuyular arasında sefer yapan feribotlar ile Konak-Karşıyaka yolcu gemilerinin bazı seferlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin uzman spor eğitmenleri, yolcularla birlikte egzersiz yapıyor. 

Karşıyaka-Konak arasında yolculuk yapan Sema Kayadan, yolculuk esnasında böyle bir etkinliğe katıldığı için mutlu olduğunu belirterek “Çok güzel bir organizasyon. Çünkü hep masa başındayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman bu tarz etkinlikler yapmasını isterim” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.