GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-10-2022 14:49

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ÖZ KAYNAKLARIMIZLA HALKA HİZMET VERİYORUZ’’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ÖZ KAYNAKLARIMIZLA HALKA HİZMET VERİYORUZ’’

 BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ÖZ KAYNAKLARIMIZLA HALKA HİZMET VERİYORUZ’’

Büyüyen ve gelişen Şanlıurfa’da halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla kendi öz sermayesiyle araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda kullanmak üzere 27 adet damperli kamyonu araç filosuna kattı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, halka hizmet aşkı ile yola çıktıklarını söyledi.

Her geçen gün araç sayısını artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı himayelerinde çalıştırmak üzere 27 adet damperli kamyonu araç filosuna ekledi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle araç kiralamaya son veren kendi asfaltını, bazalt taşını, parke taşını üreten ve üretilen bu malzemeleri Şanlıurfa’nın gelişmesinde kullanan Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 27 damperli kamyon daha ekledi.

Kış şartlarını göz önünde bulunduran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kar yağışına ve olumsuz hava şartlarına uygun kamyonlara kar küreme aparatı ile tuzlama aparatı ilave etti. Kar temizleme sisteminin monte edildiği damperli kamyonlar kış mevsiminde kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde de kullanılacak. 

Şanlıurfalıların dualarına talibiz anlayışı ile ket merkezi ve 13 ilçeye adil hizmet sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni alınan kamyonları inceledi. 

Envantere yeni katılan araçların kabulünü gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kırsalda ve fen işlerinde kullanılmak üzere 27 yeni aracın daha filoya dâhil edildiğinin müjdesini verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ’’

Şanlıurfa kent merkezi ve 13 ilçede kendi öz kaynaklarıyla vatandaşlara en güzel hizmeti sunabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Vatandaşlarımıza yeni bir müjde vermek istiyorum. 27 adet kamyonumuz geldi. Bu araçlarımızın bir kısmına yaklaşan kış ayları öncesi kar küreme teçhizatını da entegre ettik. Bu araçlarımız fen işlerinde ve kırsal dairemizde çalışacaklar. Kendi asfaltımızı, bazalt taşımızı, betonumuzu üreterek kendi araç ve ekiplerimizle bütün iş ve işlemleri tamamen belediyemiz kendisi gerçekleştirecek. Adımlarımızı kendinden emin ve hızlı bir şekilde atarak bu 27 aracımızı da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Araçlarımızın ön tarafında bulunan kar küreme sistemlerini de taktık. Yaklaşan kış ayları öncesi bu araçlarımız kar yağdığı durumlarda anında müdahale edecekler. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken ivedi bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İşlerimizi vaktinden evvel bitirmek için çaba sarf ediyoruz. 

ibrahim uyguribrahim uygur