WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Akademik Yılı açılışına katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Akademik Yılı açılışında akademisyen ve öğrencilerle bir araya geldi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Akademik Yılı açılışına katıldı
Paylaş:
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Akademik Yılı açılışında akademisyenlerle ve öğrencilerle bir araya geldi.

Kurtulmuş burada yaptığı konuşmada, "Hakim medeniyet algısının en temel problemi, insanın dünya ve kainatla ilişkisini ayarlayamamış olmasıdır. Netanyahu ve Hitler arasında insanlara bakış bakımından zerre miskal fark yoktur. Birleşmiş Milletlerin yapısı, insanların yaradılışta eşitliği, ulusların da egemenlikte eşitliği prensibi üzerine oturmamıştır." açıklamasını yaptı.

"Böylesine bir ortamda kim Arap-Acem, Türk-Kürt, Şii-Sünni, Müslüman-Hristiyan diye sözüne başlayıp bir ayrımcılık yapıyorsa; biliniz ki İsrail'in ekmeğine yağ sürüyordur." diyen Numan Kurtulmuş "Nerede olursak olalım, hangi sorumluluğun altında olursak olalım hepimizin ödevi, insanlık cephesini güçlendirmek ve kuvvetlendirmektir." dedi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.