WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Bolat, AK Parti heyetiyle bir araya geldi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Buluşmaları kapsamında AK Parti heyetiyle görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Bolat, AK Parti heyetiyle bir araya geldi
Paylaş:

Bakan Bolat, Türkiye Buluşmaları kapsamında eski İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Burdur Milletvekili  Mustafa Oğuz, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Isparta Milletvekili Osman Zabun, Ordu eski Milletvekili Şenel Yediyıldız, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Ali Yavuz, MKYK Üyesi Fevzi Polat ile birlikte Bayrampaşa AK Parti İlçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Millete hizmet yolunda koşmaya ve hemhal olmaya devam ettiklerini belirten Bakan Bolat, "Hükümet olarak, vatandaşlarımızın refahı ve kalkınması için çabalamaya, ülkemizi küresel düzeyde güçlü bir konuma taşımaya kararlıyız.  Bu hedeflerimize ulaşmak için ekonomik ve ticari alanda güçlü ve gerçekçi hedeflerle yol alıyoruz. Yatırım-üretim-istihdam-ihracat odaklı politikalarımızla ülkemizin GSYH’sını 22 yıl içerisinde 1 trilyon doların üzerine taşıdık. Esnafımıza, sanatkarımıza, iş dünyamıza, girişimcilerimize ve üreticilerimize yönelik destek ve hibe programlarını artırırken, ülkemizin küresel pazardaki rekabet gücünü artırmaya devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, katma değerli üretimi, dijitalleşmeyi, yenilikçi teknolojileri ve küresel ticaret pazarıyla uyumu öncelediklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Bu politikalarımız sayesinde ihracatımız artırmaya, ithalatımızı ve dış ticaret açığımızı düşürmeye devam ediyor ve dolayısıyla cari açığımızın düşürülmesine katkı sağlıyoruz. Bundan sonraki dönemde de en öncelikli hedefimiz Türkiye’mizin rekabet gücünü artırmak ve vatandaşımızın yaşam koşullarını daha da iyileştirmektir.  Bu vesile ile sıcak misafirperverlikleri için AK Parti İlçe Başkanımız Ersin Saçlı ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, Bayrampaşa ilçemizdeki çalışmalarında başarılar diliyorum."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.